حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

 اعتراض شدید طالبان به سازمان ملل + جزئیات

وزارت امور خارجه حکومت سرپرست طالبان، در بیانیه‌ای ضمن مثبت خواندن بخش‌هایی از گزارش اخیر دبیرکل سازمان ملل متحد درباره افغانستان گفت: این سازمان به جای جانبداری در گزارش‌ها و رفتار خود، دقت و بی‌طرفی به کار گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری صدای افغان (آوا) گزارش داد: وزارت امور خارجه حکومت سرپرست طالبان، با انتشار اعلامیه‌ای در واکنش به گزارش اخیر سازمان ملل متحد تاکید کرد: طالبان بخشی از گزارش اخیر دبیر کل سازمان ملل متحد و سخنرانی رییس یوناما در شورای امنیت را که به دستاورد‌ها و پیشرفت‌های حکومت سرپرست، درک اثرات نامطلوب تحریم‌های بانکی و اقتصادی بر مردم افغانستان و تداوم کمک‌های بشری اشاره شده است؛ مثبت ارزیابی می‌کند.

به گفته این وزارتخانه، طالبان، اما به شماری از «اتهامات بی‌اساس، مکانیزم غیر علمی تهیه گزارش و پرداختن به موضوعات خارج از مأموریت»؛ اعتراض شدید دارد و توصیه می‌کند که ملل متحد به‌جای سطحی نگری و جانبداری در گزارش‌ها و رفتار خود، دقت و بی‌طرفی به کار گیرد.

این وزارتخانه همچنین گفته است معرفی افغانستان به عنوان کشوری در حال جنگ، و پخش فضای ترس و معرفی افغانستان به عنوان منبع و محل خطر از دید حکومت سرپرست غیر قابل قبول است.

در بخش دیگری از بیانیه طالبان آمده است که برای تحقق منافع مشترک در چارچوب «دین اسلام» تلاش کرده است.

سازمان ملل متحد به تازگی در گزارشی ضمن استقبال از بعضی پیشرفت‌ها در افغانستان، راجع به حضور گروه‌های تروریستی ابراز نگرانی و بر ایجاد حکومت فراگیر تاکید کرده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار